Inlogformulier


Zoeken


Website
Internet

De Bijbel

Mijn weg door de kerk Wil je weten over welke gedeeltes uit de Bijbel in deze website informatie staat?

Mijn Facebook

Ga naar: mijn Facebook

Reformatorisch Dagblad - Kerknieuws

De website www.rd.nl is een digitale productie van het Reformatorisch Dagblad, een landelijk christelijk dagblad van bevindelijk gereformeerde signatuur. Het Reformatorisch Dagblad is onderdeel van de Erdee Media Groep.
  1. 2 Korinthe 5:14, 15a
  2. De classis Zwolle van de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK) heeft vrijdagavond nog geen besluit genomen over de moeite van de gemeente in Zwolle met de besluitvorming van de generale synode rond homoseksualiteit. In de komende periode worden verschillende voorstellen verzameld die waarschijnlijk in februari besproken zullen worden.
  3. Het is een zwakke kant van de Schotse verbondsleer om de onvoorwaardelijke aanbieding te verbinden aan de voorwaarde van het geloof, stelt L. J. van Valen in zijn proefschrift. Maar is dat niet juist een sterke kant, zo vroeg prof. dr. A. de Reuver hem vrijdag.
  4. Van een twee-onder-een-kapwoning in hartje Biblebelt betrokken Mark en Petra Verhelst met hun kinderen een portiekwoning in Rotterdam. Met als doel de wijk in aanraking te brengen met het Evangelie. Spijt van hun keuze hebben ze niet.
  5. Ds. G. Gerritsen heeft donderdag intrede gedaan in de oud gereformeerde gemeente in Nederland (oggiN) te Grand Rapids (VS).

Moge uit Sion de Heer u zegenen,
die hemel en aarde gemaakt heeft.
Psalm 134 : 3