Inlogformulier


Zoeken


Website
Internet
Mijn weg door de kerk

De Bijbel

Wil je weten over welke gedeeltes uit de Bijbel in deze website informatie staat?

Mijn Facebook

Ga naar: mijn Facebook

Reformatorisch Dagblad - Kerknieuws

De website www.rd.nl is een digitale productie van het Reformatorisch Dagblad, een landelijk christelijk dagblad van bevindelijk gereformeerde signatuur. Het Reformatorisch Dagblad is onderdeel van de Erdee Media Groep.
  1. Psalm 119:26
  2. Ondanks zijn ernstige ziekte, is Tim Keller gelukkiger dan ooit. „Mijn grootste angst is dat ik, wanneer ik een goede diagnose krijg, terug zal vallen in de geestelijke staat waarin ik me bevond voordat ik kanker kreeg.”
  3. Het Apostolisch Genootschap komt met een extern meldpunt voor zijn leden en ex-leden. Dat meldde het genootschap dinsdag.
  4. Leden van de protestantse gemeente in Elst (Gelderland) zijn afgelopen maand in de gelegenheid gesteld om mee te denken over de toekomst van de Grote Kerk. Het kerkgebouw is onder andere bijzonder vanwege de overblijfselen van twee Romeinse tempels. Daarboven werd in de achtste eeuw een kerk gebouwd. Tijdens archeologisch onderzoek in 1947 stuitte men op de resten van de tempels.
  5. Opperrabbijn Jacobs is blij met de aanpassing die minister Dekker doorvoerde in de Wet huwelijkse gevangenschap om de joodse gemeenschap tegemoet te komen.

Liefdevol en genadig is de Heer,
hij blijft geduldig en groot is zijn trouw.
Niet eindeloos blijft hij twisten,
niet eeuwig duurt zijn toorn.
Psalm 103 : 8 en 9