Kop

De website van Arie Tromp

Kies uw taal
Pick your language

Mijn gegevens

  Adres: Populierenlaan 30,
                 2925 CT Krimpen aan den IJssel
  Vaste telefoon: 0180 522828
  Mobiele telefoon: 06 44046099

  Adres in: Google Printview
  Email: info@dsatromp.nl

ATromp

Reformatorisch Dagblad - Kerknieuws

De website www.rd.nl is een digitale productie van het Reformatorisch Dagblad, een landelijk christelijk dagblad van bevindelijk gereformeerde signatuur. Het Reformatorisch Dagblad is onderdeel van de Erdee Media Groep.
  1. Bonifatius was meer dan een passant in Utrecht, vindt dr. Martin de Bruijn. „Hij hield zich bezig met het bisdom Utrecht en bouwde in de stad een tweede aan Sint-Salvator gewijde kerk.”
  2. Ds. P. D. Teeuw heeft zondagmiddag afscheid genomen van de hervormde gemeente Beth-El te Moordrecht. Hij vertrekt naar Sliedrecht.
  3. Ds. A. Simons, predikant van de hervormde gemeente in Montfoort, heeft het beroep van de hervormde gemeente in Valburg-Homoet aangenomen.
  4. Zaterdagavond was het GZB-event ”Houd het vuur brandend”. De onlinebijeenkomst, die gevolgd werd door meer dan 1000 bezoekers, werd live uitgezonden vanuit een open tent op een grasveld aan de bosrand bij Langbroek. Op het gras stonden minstens zes vuurkorven die het vuur brandend hielden. Er lag ook een witte bordplaat met alle werelddelen erop.
  5. Godsdienstvrijheid stond ook in 2020 wereldwijd sterk onder druk. Antisemitisme, haat tegen moslims en andere vormen van onverdraagzaamheid namen opnieuw toe.